2020 február 7-én, God On The Run címmel jelenik meg a budapesti The Hellfreaks negyedik nagylemeze. A zenekar több, mint két évig dolgozott az új dalokon, megvalósítva egy régi álmukat, a külföldi producerekkel történő együttműködést. A pre-production munkálataiba Paul Miner (New Found Glory, Atreyu, Death By Stereo), a production/mixing fázisába Evan Rodaniche (Escape The Faith, Powerman 5000, Lacey Sturm), a masteringbe pedig Tom Waltz kapcsolódtak be, hogy a lehető legtökéletesebb formába öntsék a zenekar dalait, elképzeléseit. A lemez pedig a német Sunny Bastard Records gondozásában jelenik meg.

A Witches Heal a harmadik dal a lemezről, mely egy újabb video klipel karöltve lát nap- illetve holdvilágot. A zenekar énekesnője ekképpen nyilatkozott: “Az albumra szerettünk volna egy számot, ami húzasat tekintve akár egy striptíz clubban is szólhatna, amire nem csak táncolni, hanem vonaglani is lehet.”
Mégha a rúdtáncosok a klip folyamán nem is jelennek meg, a szám szövege szó szerint egy varázslatos világba invitál minket. “We are the kids of the witches that you never could burn or even catch” azaz “Mi vagyunk azon boszorkányok gyermekei, akiket nem sikerült elégetnetek vagy elkapnotok” a refrén vezérmotívuma, mely átvitt értelemben minden túlélőnek szól, akár fizikai vagy lelki traumáról legyen szó.
A dal arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy a nehéz időszakokban egymást támogassuk, ebből erőt kovácsolva testvérként, a “kemény fából faragott boszorkányok” gyermekeiként együtt álljunk helyt a világban.

A klipet egy 1853-ban épült (Öreg Tölgy Kastély-fogadó) kastélyban forgatták, mely a nevét a kertben található kb. 300 éves tölgyfáról kapta. A klip során felbukkanó statisztákat, a boszorkány tanyában mutatott méretes tücsköket és csótányokat egy állateledel boltban bérelték fel. Jó hír: a 6 lábú kollégák honoráriumát maradéktalanul kifizették, a természet lágy ölén kapott szabadság formájában.

Witches Heal:

The Hellfreaks:

Domjan Gábi – basszusgitár
Budai Béla – dob
Jozzy – gitár
Radnóti Zsuzsa – ének

The Hellfreaks – God On The Run
(Január 24 – The Hellfreaks)

01. Men In Grey
02. Red Sky
03. Hello Sea!
04. Doldrum Dynasty
05. Witches Heal
06. Royal Blue
07. Adrenalized
08. As Above
09. Clear Water
10. Tabby