A budapesti robbanékony punk rock zenekar a The Hellfreaks megjelentette ötödik single-jét, az idei év elején bemutatott God On The Run című nagylemezéről. A kiadványért a német Sunny Bastards a felelős, melyen olyan nevekkel dolgoztak együtt mint: Pre-Production: Paul Miner (New Found Glory, Atreyu, Death By Stereo), Post-Production, Mix : Evan Rodaniche (Escape The Date, Powerman 5000, Lacey Sturm), Master: Tom Waltz

A videó a második lockdown előtt készült Budapesten. A Radnóti Zsuzsa által vezetett négyes egyre inkább tartott tõle, hogy a 2020-as év ismételten próbára teszi őket zenekari mivoltukban, így nem csak a jövőjüket tervezték, hanem az egész éven elgondolkodtak: ” Sok különböző elvárásunk volt, illetve reményünk fűződött a negyedik albumunk megjelenésének évéhez, de a legvadabb álmainkban sem feltételeztük, hogy a GOTR  egy pandémia kezdetén mutatja meg magát a nagyérdeműnek. Nehézségek, kérdések, viták képezték állandó társaságát a COVID-19-nek március környékén. De a rengeteg érzelmi hullámvölgy mellett annyi pozitív visszajelzés érkezett a világ minden tájáról a lemez kapcsán, hogy egy árva dolgon nem változtatnánk. 2020 próbára tesz, minden ízben és mindenkit. Olyan fizikai és mentális problémák fenyegetnek vagy sújtanak szinte mindnyájunkat, amivel eddig csak kevesen találkoztak, de reméljük a Doldrum Dynasty segít egy kicsit oldani a stresszt, még ha csak pár perc erejére is.”

A Zenekar jelenleg a nyári turné és fesztivál tervei mellett, gőzerővel dolgozik következő nagylemezén, amelynek 2021 végi, 2022 eleji megjelenést tűztek ki célul.