Hello, You Bastards: Live In Reno címmel december 13-án jelent meg a tavaly Budapesten is megfordult Stone Sour történetének első hivatalos élő nagylemeze, amely a zenekar tavaly október 5-én, a nevadai Renóban adott koncertjét örökíti meg. A kiadvány érdekessége, hogy Josh Rand gitáros állítása szerint egyáltalán nem volt utómunka vele, ezáltal a felvétel 100 százalékosan élő.

A csapat tagjai ugyanakkor azt is megerősítették, hogy a 2017-es Hydrograd folytatásán is dolgoznak. Corey Taylor így nyilatkozott ezzel kapcsolatban: „A többiek már a turné elindulásától kezdve elkezdtek új dolgokat írni. Egyszerűen nem tudunk leállni, így nincs rajtunk nyomás! A legjobb dolog az, hogy tudjuk, mennyi jó dalunk van és így élvezhetjük őket. De tudjuk, ha eljön az idő a demók elkészítésére, addigra már ott lesz nekünk az az anyag, ami korábban a turnén megírtunk. Nincs nyomás, csak jóízűen dolgozhatunk.”

Josh Rand gitáros szerint januártól különleges Stone Sour-felvételeket kezdenek el megosztani, melyek között lesznek sosem hallott alternatív verziók és demók, 2020 nyarára pedig egy különleges kiadványra készülnek, melyen hasonló jellegű anyag lesz hallható élő felvételekkel színesítve. Mindeközben Corey Taylor ezerrel dolgozik szólóalbumán, amire elmondása szerint huszonhat dalt már meg is írt, zenekarában pedig olyan barátokkal fogott össze, akik az elmúlt tíz évben feltűntek szólókoncertjein. Egyelőre a dalok véglegesítésével foglalkoznak, de amint eljön az idő, mindenképpen stúdióba vonulnak.