Tavasszal közös lemezzel jelentkezett az Iron Maiden egyik oszlopaként ismert Adrian Smith, illetve a The Winery Dogs frontember, Richie Kotzen (ex-Mr. Big, ex-Poison). Az Iron Maiden gitárosa, valamint a The Winery Dogs frontembere év elején rögzítette az albumot a Turks- és Caicos-szigeteken. A Smith / Kotzen album március 26-án jelent meg a BMG gondozásában.

November 26-án, a Record Store Day alkalmából pedig megjelent egy friss EP, a négy dalt tartalmazó Better Days. Az új kiadványról a Hate And Love és a Rise Again dalokat még 2020 márciusában vették fel a Turks- és Caicos-szigeteken, a Better Days és a Got A Hold On Me dalokat pedig már idén áprilisban rögzítették a Los Angeles-i The House stúdióban, amikor Kotzen és Smith a lezárások után újra találkozhattak. A Beeter Days dal klipjét is gyorsan leforgatták a Mates stúdióban, a rendező Jeff Wolfe volt. Külön érdekesség, hogy az EP Rise Again dalában vendégként Mike Portnoy dobol, aki a The Winery Dogsban Kotzen zenésztársa.

A digitális EP a népszerű streaming platformokon lesz elérhető, de aki kézzel fogható kiadványt szeretne, annak november 26-ig kell várni, ugyanis csak a független lemezboltokat fókuszba helyező Record Store Day alkalmából készül el a Better Days vinyl lemezen, mindössze 2500 példányban.




Smith / Kotzen – Better Days EP
(November 26 – BMG)

01. Better Days
02. Got A Hold On Me
03. Hate And Love
04. Rise Again