Új videóklippel jelentkezett a Road, melyet a Magyar Paralimpiai Bizottsággal együttműködve készítettek el.

A dal az emberi küzdelemről, kitartásról és újrakezdésről szól (ami a mostani időkben kiváltképp aktuális mondanivalóval bír), a videóklip pedig ezen folyamat mentén a sportolók példamutató hozzáállását helyezi fókuszba, mely a parasportolók esetében hatványozottan jelen van – ők azok, akik ha kell, nehezített pályán, rögös utakon, már-már emberfeletti kitartással képesek nap-mint-nap újrakezdeni.

“Ezzel a dallal szeretnénk tisztelegni valamennyi élsportolónk, kiváltképp a Magyar Paralipikonjaink előtt, valamint ezúton köszönjük nekik a klipben való közreműködést!
A klipünk főszereplői olyan sportkiválóságok, akikről a legtöbben talán nem is hallottatok még, pedig erejük, kitartásuk, hitük, szorgalmuk, alázatuk sokkal nagyobb, mint sok mai embertársunké. Ők mind egytől-egyig Paralimpikonok! Külön megtiszteltetés számunkra, hogy az év Parasportolói is örömmel vállalták a szereplést a mi kis mozikban! Köszönjük Nektek, hogy velünk vagytok! HAJRÁ MAGYAROK!”

A videóklipben szereplő paralimpikonok:

Csonka András – asztaliteniszező
Hajmási Éva – vívó
Kiss Péter Pál – kajak-kenu
Krajnyák Zsuzsanna – vívó
Pap Bianka – úszó
Rozbora András – kajak-kenu
Sedric Roussel – erőemelő
Wermeser Zsombor – kerékpáros

A mai napon elstartolt a zenekar tavaszi turnéja is – este a kaposvári Városi Sportcsarnokban nyitják meg a szezont a Lord és a Down For Whatever társaságában, a következő hónap folyamán a budapesti Barba Negrás koncerten felül pedig jónéhány vidéki városban is megfordulnak.
 
 
ROAD – Az ember dicsősége (hivatalos videoklip):