December eleje óta nem állt színpadra a Pokolgép, a zenekar frontembere, Tóth Attila, ugyanis stroke-ot kapott, így kórházba került. A Madách Színház 48 éves művésze november 23-án, egy győri fellépés után lett rosszul. Az már a kórházban derült ki, hogy Attilának elzáródott a nyaki verőere.

Elmondása szerint nem vette komolyan a tüneteket, ugyanis a magas vérnyomáson kívül nem volt semmi előjele, egy napra rá azonban hiába akart megmozdulni, sem a keze, sem a lába nem engedelmeskedett.

Sokan mondták, hogy ha még egy napot várok, könnyen rámehettem volna…” – vallotta be Tóth Attila, aki még ma is lassan, szinte óvatosan formálja a szavakat. Bízik a teljes felépülésében, és abban, hogy hamarosan újra próbálhat. Még mindig kórházban van, gyógytornázik, de folyamatosan énekel.

A Pokolgép következő koncertje március 21-én lesz Szolnokon, május 9-én pedig a Barba Negra Trackben játszanak, ahol bepótolják a tavaly elmaradt Metal Karácsony bulit.

Az orvosok szerint, ha ilyen ütemben gyógyulok, ott lehetek – fogalmazott Attila a blikk.hu-nak. – De arra most még csak titokban merek gondolni, hogy mikor vehetem fel újra a színházi szerepemet.”

Attilának mielőbbi felépülést kívánunk!