A csallóközi Phoenix Rt. októberben adta ki legutóbbi nagylemezét, a “Jelzőfény” pedig rögtön a MAHASZ TOP 40 albumeladási lista 3. helyéig jutott. Decemberben jelentették be, hogy a Down for Whatever frontemberével, Diószegi Kikivel készített címadó dallal indulnak A Dal versenyen, amiben már a második válogatóra készülnek. A közvetítést szombaton 19:35-től nézhetjük a Duna TV műsorán, az élő adásban a zsűri mellett pedig a közönségi is segítheti szavazataival a zenekart a továbbjutásban. 

Phoenix RT feat. Diószegi Kiki – Jelzőfény (Hivatalos videoklip)
Puss Tamás énekes:

“Nagyon várjuk már a szombat estét, hogy egy hatalmasat zúzzunk a DAL színpadán! Túl vagyunk a főpróbán és úgy érezzük, hogy ütős lett a látvány, produkció és érdemes lesz holnap a Duna TV-re kapcsolni este 19:35-kor. Szerintünk azzal, hogy ott vagyunk már nyertünk, de természetesen nagyon szeretnénk továbbjutni.

Bízunk a zsűriben, viszont ha az általuk adott pontszám kevés lenne, szükségünk lesz a rockközösség összetartó erejére. Szóval ha kicsit is szimpatikus a zenekar, vagy bejön a Jelzőfény dalunk, örülnénk ha követnétek, néznétek a műsort, és ha szavazásra kerül a sor, küldenétek pár sms-t! Köszönjük!”