Az új Ossian album megjelenésére még 3 hetet várni kell, azonban a hűséges rajongótábornak köszönhetően az előrendelések alapján a kiadvány már most elérte az aranylemez státuszt! Az április 21-én megjelenő friss nagylemez a zenekar honlapján keresztül előrendelhető: ossian.hu 

A új CD ára továbbra is a megszokott, baráti 999 Ft, valamint további termékek is rendelhetőek mellé. A rajongói csomag elemei: digipak CD, kazetta, passtartó, dedikált poszter, ami kedvezményes árú koncertjeggyel is kiegészíthető a májusi lemezbemutató koncertre, továbbá exkluzív, limitált előrendelői póló is választható női és férfi verzióban egyaránt.

Akik digitális formában is szeretnék magukénak tudni a lemezt, azoknak az iTunes áruházában szintén lehetőségük van előrendelésre, ráadásul a múlt héten megjelent előzetes dalt akár már most le is tölthetik a felületen keresztül!

Az albumot a zenekar a megjelenés napján (04.21.) a már jól megszokott helyen, a Liquid Rock-ban dedikálja délután 16 órától.

Az lemezbemutató koncert idén is a Barba Negra Track nagyszínpadán kerül megrendezésre, melynek dátuma május 6-a, ahol különleges vendégként a Kalapács és az Akusztika is színpadra lép.

Facebook esemény:

A tavaszi turné további állomásai:

04.08 Győr – ETO Park, Rendezvényterem, különleges vendég: Tales of Evening
04.16 Jánosháza – Művelődési ház
04.28 Egyházasfalu – Rendezvénysátor
04.30 Zalaegerszeg – Sportcsarnok
05.06 BUDAPEST – BARBA NEGRA TRACK / AZ IGAZI SZABADSÁG LEMEZBEMUTATÓ KONCERT, különleges vendég: Kalapács és az Akusztika
05.12 Jászboldogháza – Motoros találkozó
05.13 Győrújbarát – Motoros találkozó
05.27 Bős – Motoros találkozó