Emlékeztek még a néhai heavymetal.hu oldalra? 15 év után, 2015 telén megszűnt az egyik legrégebbi hazai metal online lap. Már akkor hírt adtunk arról, hogy az oldal főszerkesztője, Hajas “egy nagyon underground dologban” gondolkodik, nevezetesen egy nyomtatott fanzine-ben. Nos ez el is készült, a No Obligation első száma A4-es formában, 60 oldalon, korábbi, heavymetal.hu-s, illetve azóta íródott, vadonatúj cikkekkel 2016 tavaszán meg is született. Azóta pedig már a hetedik számuk is begyűjthető.

Mindez 1400 forintért vásárolható meg a CD Pincében, de lehet belőle rendelni a noobligationfanzine@gmail.com címen is!

“Üdvözlöm a Rockvilág olvasóit!

Megjelent a No Obligation hetedik száma, Agnostic Front címlappal, mivel Roger Miret énekes egy nagyon súlyos interjút adott nekem.

Ezen kívül Crypt Sermon, Psychotic Waltz és Queensryche interjúk is olvashatóak benne, valamint egy Warrel Dane életrajz. Ezúttal három régi heavymetal.hu interjút mentettem meg az enyészettől, amelyek az alábbiak: Agnostic Front, Black Breath és Burzum.

Az Agregator főnök Mikus Tamás egy laza kis, nyolcoldalas (!) interjút adott ehhez a számhoz, és persze a szokott rovatok sem hiányoznak: Lemezkritikák, alapművek, könyves írások, koncertbeszámoló (Slayer a Downloadon) és merengő.

A cucc megvásárolható a CD Pincében, valamint néhány napig (maximum jövő hétfőig) lehet rendelni belőle a noobligationfanzine@gmail.com címen.”