A dunaújvárosi Misfit River zenekar 2013-ban alakult, kezdetben három fővel. Ódor József Szabolcs gitáros, Farkas Ferenc basszusgitáros és Dudás Sándor dobos alkották akkor a bandát. Kis jövés-menés után aztán Varga Róbert gitáros és József Mátyás énekes 2017-es megérkezésével lett teljes a Misfit River. Az énekes poszton József Mátyás, aki a banda Rockmaratonos koncertjén debütált a fronton egyébként a Vendetta Inc. zenekarból pár embernek már ismerős lehet. Szóval ebben a felállásban nyert végleges formát és került felvételre a Dark Waters kislemez. A felvételek otthon készültek 2017 őszétől és 2018 elején jelent meg.

A Dark Waters megjelenése után nem sokkal Varga Róbert gitáros bejelentette, családi okok miatt nem tud a bandában maradni, de 2018. február 10-én a kislemezt bemutató koncerten még ő állt a színpadra. Idén júniusban Farkas Ferenc basszusgitáros is kilépett, helyére Bicskei Csongor érkezett. Már vele készült el a Drill The Vein című nóta, amely egyben az új EP-jük címadó dala is. Most már a teljes EP tesztelhető, ugyanis megérkezett az ötödik, egyben utolsó dal, a Buried, szöveges videóval együtt.

A Buried című dal egy újabb mérföldkő a zenekar életében. Ez az utolsó szám a Drill The Vein EP-ről, egyben egy korszakot is lezárunk ezzel a tétellel. Végre megkapta a dal azt a koronát Matyitól (József Mátyás énekes), amit már rég megérdemelt, és előre láthatóan ez volt az utolsó csokornyi dal, amit egyben kiadunk, legalábbis a közeljövőben biztosan.

Innentől minden dalt egyenként fogunk megjelentetni, és lehetőség szerint igyekszünk minden dalnak valami konkrét vizualitást is adni. A jövőt tekintve is van jó pár dalunk és tervünk, amit meg szeretnénk csinálni, és az új évben újult erővel belevetni magunkat a munkába.

A mostani dallal pedig a zenekarunk szeretne mindenkinek Kellemes Ünnepeket és Békés Boldog Új évet kívánni!