A 40 éves jubileumára készülő Destruction idén augusztusban State Of Apathy címmel új dalt mutatott be, ez volt az első dal a fennállásuk során, amelyben már nem Mike Sifringer gitározott. Mike 39 év után távozott a bandából. A csapat új tagja az argentin Martin Furia, aki elsősorban producerként és hangmérnökként ismert a szakmában, és többek között olyan bandákkal dolgozott, mint a Nervosa vagy az Evil Invaders, ugyanakkor 2016 óta a koncertek fő hangtechnikusaként és turnémenedzserként segítette a bandát.

Az énekes-basszusgitáros Schmier, a gitáros Martin Furia, a dobos Randy Black és a gitáros Damir Eskić alkotta Destruction legutóbbi nagylemeze, a Born To Perish 2019-ben jelent meg. A banda emellett 2020-ban és 2021-ben is kiadott egy-egy koncert-anyagot: a Born To Thrash – Live In Germany és a Live Attack című kiadványokat. A teljesen kicserélődött tagságú, Schmier vezette német thrahs metal horda, a Destruction 2022. április 8-án a Napalm Records gondozásában jelenteti meg vadonatúj soralbumát Diabolical címmel, a 17. nagylemezükről most a címadó tétel klipje nézhető meg.

Imádom az új lemez címadó dalát, mert tökéletesen tükrözi az egész albumot: színtiszta old school thrash, egyenesen bele az arcba! Egy olyan videót akartunk, ami felmutatja a védjegyeinket, így persze a Mad Butcher sem hiányozhat belőle! Ez még csak a második szereplése egy Destruction klipben, de bizonyosan a leglátványosabb!” – mondta Schmier az új videó kapcsán.







Destruction – Diabolical
(Április 08 – Nuclear Blast)

01. Under the Spell
02. Diabolical
03. No Faith In Humanity
04. Repent Your Sins
05. Hope Dies Last
06. The Last of a Dying Breed
07. State of Apathy
08. Tormented Soul
09. Servant of the Beast
10. The Lonely Wolf
11. Ghost from the Past
12. Whorefication
13. City Baby Attacked By Rats (G.B.H. feldolgozás)