A finn tejipari vállalat, a Valio nyilvánosságra hozta Lemmy utolsó kereskedelmi célú videó-szereplését. A cég nem sokkal Lemmy december 28.-ai halála előtt reklámfilmet forgatott a legendás zenésszel. A tejipari vállalat még 1990-ben forgatott egy tej-reklámot, ami kultikussá vált Finnországban. Most az eredeti blokkot parodizálta ki ugyanaz a cég, méghozzá Lemmy szereplésével. A reklámfilm készítői az utómunka során értesültek Lemmy haláláról, és felmerült az a gondolat is, hogy elvetik a Motörhead-menedzsmentnek is tetsző reklámfilm ötletét, így a kisfilmet végül Lemmy emlékének adózva vágták meg:

“Sosem ittam tejet, és nem is fogok soha. Te, seggfej.”

Magyar idő szerint szombat-vasárnap hajnalban helyezik végső nyugalomra a rock zene legnagyobb alapkövét képviselő Lemmy Kilmistert. A 70 éves korában elhunyt muzsikus temetése a hollywoodi Forest Lawn temetőben lesz, de oda csak a családtagok, a zenésztársak és a barátok (Ozzy, Metallica, Gene Simmons, Brian May… ) kaptak meghívást, viszont lesz online élő közvetítés (live stream) a búcsúztatásról – ennek itt a Youtube-linkje.

Az ország egyetlen horrorkocsmája, a ParaNoir Pub (Budapest, Hársfa u.41.) január 10-én vasárnap Lemmyre emlékezik. Ez a nap csak Lemmyről és a Motörhead-ről fog szólni.
19:00 órától eredeti nyelven, magyar felirattal levetítik a: Lemmy – 49% Motherf**ker, 51% son of a bitch című filmet.

Nyugodj békében Lemmy!