Igaz túl vagyunk már április elsején, egy ideig mégsem akartuk lehozni azt a blamának tűnő hírt, mely szerint a Metallica basszer Robert Trujillo 12 éves fia, Tye Trujillo ugrik be Fieldy helyett a Kornba, Április második felében Dél-Amerikában turnézik a Korn és Fieldy állítólag “előre nem látható körülmények” miatt nem lehet ott a bulikon. Mivel azonban ezt a hírt már az érintett zenészek is alátámasztották, így csak annyit fűznénk hozzá: beszarááááss!!!

Sajnálattal közöljük, hogy Fieldy nem tud velünk jönni, de örömmel jelentjük be, hogy egy fiatal sráccal, Tye-al fogjuk lenyomni ezt a pár bulit. Már nagyon várjuk, hogy a testvérünk, Fieldy újra csatlakozzon hozzánk májusban az Államokbeli koncertekre.“- írja a zenekar hivatalos közleménye.

A kissrácnak egyébként nem lesz szokatlan a turnézás: a The Helmets nevű, szintén metalzenét játszó bandában basszusgitározik, akikkel rendszeresen fellép. Tye Trujillo hét koncerten fogja erősíteni a Kornt, Fieldy várhatóan május 6-án tér vissza a turné észak-amerikai állomásaira.