Szeptember 9-én hatalmas bulival és vendégfellépőkkel búcsúzik a Városligeti Sörsátortól Európa leghíresebb Bryan Adams tribute zenekara, a Room Service band. Bár sokáig reménykedtünk abban, hogy a Városligeti Sörsátor valahogy mégis megmenekül a bezárás és a bontás elől, most már biztos: búcsúznunk kell egyik kedvenc koncerthelyszínünktől. Ezt viszont nem szomorkodva, hanem egy óriási, vidám buli keretében szeretné megtenni a Room Service band, Európa legismertebb Bryan Adams tribute zenekara.

Így szeptember 9-én 19 órakor kezdődő koncertjükön mindent megtesznek majd, hogy ez az utolsó koncert ne a könnyes búcsúzásról, hanem az emlékek örömteli felidézéséről szóljon. A banda azt ígéri, hogy a lehető legtöbb számot eljátsszák majd a közönségnek, amit valaha is előadtak itt.

Lesz itt minden a szívhez szóló szerelmes balladáktól az igazi, rockos talpalávalókig: felcsendülnek olyan nagy slágerek, mint a Heaven, a Have You Ever Really Loved a Woman vagy az Everything I Do, de kevésbé ismert dalok is felkerülnek a setlistre. A koncert vége felé pedig a szokásos pörgős blokkból most sem marad majd ki a Kids Wanna Rock, az Only Thing és mindenki kedvence, a Summer of 69 sem.

A zenekar vendégei is gondoskodnak arról, hogy szeptember 9-én este egy igazán hangulatos és sokszínű koncertet hallhassanak a Sörsátor vendégei: előzenekarként a ReactionZ hangolja majd a közönséget, a Room Service koncertje során pedig vendégművészként a Stardustból is ismert Gellért Tamás is színpadra lép majd.

A Room Service ezt a koncertet követően sem unatkozik majd, hiszen ősztől is számos hazai és külföldi fellépésen repíthetik a nézőket képzeletben egy-egy Bryan Adams koncertre, novemberre és januárra például több hollandiai fellépést már a nyár elején lefixáltak.

Ám az új élmények mellett a zenekar az emlékek ápolását is fontosnak tartja: mindannyian szeretettel gondolnak majd vissza a Sörsátorra, a már barátokká vált személyzetre és természetesen azokra a rajongókra, akik eljöttek, visszajártak, velük együtt élték át a zene varázsát.

A Room Service utolsó „sörsátras” bulija szeptember 9-én 19 órakor kezdődik. A belépés most is ingyenes!

További infók:

A zenekar weboldalán

A banda naprakész Facebook oldalán

Az esemény Facebook oldalán