A So Happy It Hurts címmel március 11-én jelenik meg Bryan Adams tizenötödik nagylemeze, a 2019-es Shine A Light album folytatása. Az új lemez 12 új dalt rejt majd, amit Bryan társszerzőként jegyez. Alkotótársa, egyben a lemez producere a legendás John “Mutt” Lange, aki az 1991-es Waking Up The Neighbours és az 1996-os 18 Til I Die című albumokon is együtt dolgozott a kanadai énekes/gitárossal, és aki az évek során számos más nótát is írt Adamsszel, de ő felelős a Def Leppard legsikeresebb albumainak hangzásáért is.

A Never Gonna Rain dalhoz egy klip is született. A klipet maga Bryan Adams rendezte, a forgatás pedig tavaly novemberben zajlott a Las Vegas-i Wynn Hotel rakterében, Keith Scott gitáros és Pat Steward dobos közreműködésével.
Bryan Adams az elmúlt három évtizedben beírta magát a zenei történelemkönyvekbe. Több mint 65 millió albumot adott el, turnézott mind a hat kontinensen és negyven országban vezette a slágerlistákat. Megkapta a legmagasabb kanadai állami kitüntetést, beiktatták a Zenei Hírességek Csarnokába, csillaga van a hollywood-i Hírességek Sétányán, valamint számtalan Oscar-, Golden Globe- és Grammy-díjat is nyert pályafutása során.


Bryan Adams – So Happy It Hurts
(Március 11 – BMG)

01. So Happy It Hurts
02. Never Gonna Rain
03. You Lift Me Up
04. I’ve Been Looking For You
05. Always Have, Always Will
06. On The Road
07. Kick Ass
08. I Ain’t Worth Shit Without You
09. Let’s Do This
10. Just Like Me, Just Like You
11. Just About Gone
12. These Are The Moments That Make Up My Life