Idén 33 éves a Tankcsapda, viszont ’A legjobb méreg’ album kereken 30 éve látott napvilágot, ennek apropóján pedig dupla koncertet adnak a debreceni trió. Két egymás utáni napon, két eltérő repertoárral lép színpadra a zenekar. Szeptember 23-án és 24-én ’A legjobb méreg’ dalain kívül 33 dalt játszanak a két este folyamán, aminek a programjába a nézők is beleszólhatnak, erről részletek hamarosan.
További tudnivalók az esemény pénteki és szombati Facebook-oldalán, online jegyek péntekre és szombatra a Park honlapján.

De még mielőtt a Budapest Parkban lépnek fel a srácok, Svájcban is dupláznak. A már korábban elmaradt Európa-turnéjukat idén próbálják pótolni, ebből a két svájci dátum: március 18-án Zürich, másnap pedig Basel. A két koncert különlegessége, hogy aki szeretne, az a zenekarral együtt repülhet, ugyanis a banda nyilvánosságra hozta a két járatszámot, amivel mennek-jönnek. Svájcba 2022. március 18-án a Budapest-Basel W6 2269-es járattal repülnek, visszafelé pedig 2022. március 20-án a Basel-Budapest W6 2270-essel.