A Stevie Rachelle énekessel felálló Tuff talán az egyik utolsó glam banda volt, akik nagy kiadóhoz – az Atlantic-hoz – tudtak szerződni a grunge láz betörése előtt. A ’91 es What Comes Around Goes Around című lemezük megjelenésekor az I Hate Kissing You Gooodbye című daluk az amerikai MTV kívánságműsorán a harmadik helyig kúszott fel a Guns N’ Roses és a Metallica mögött.

Stevie azóta is életben tartja a Tuff-ot, tavaly a Brazil zenészekkel felálló Tales from the Porn nevű csapattal készített egy kiváló lemezt, és továbbra is vezeti és szerkeszti a Metal Sludge nevű internetes magazint is, ami a ’80-es évek glam-hajmetál sztárjainak színfalak mögötti, nem feltétlenül publikus részleteit, botrányait szellőzteti meg, az elmúlt közel 20 évben.

Ezen a július 18-i, Robotos estén a hazai Joystix lesz Stevie segítségére, hogy megidézzék a ’80-as évek Sunset Stripjének hangulatát, a Tuff és a korszak glam-sleaze bandáinak dalain keresztül. Aki rajongja, vagy rajongta a ’80-as évek Los Angeles-i bandáit, annak ott a helye! Belépő 2500 ft.

A koncert Facebook oldala