Az új lemezére készülő székesfehérvári The Joystix előhúzott a kalapból egy igazi karácsonyi slágert így két héttel az ünnepek előtt!

Ugyan külföldön elég nagy múltja és keletje van a rockosított karácsonyi slágereknek, elég csak a Ramones-ra, vagy a Bad Religion pár évvel ezelőtti lemezére gondoljunk, a The Joystix fejében eddig meg sem fordult ilyesmi. Ám most…

– A Rock FM 95.8 megkeresett minket, hogy mi lenne, ha írnánk számukra egy karácsonyi dalt? Először elgondolkodtunk, hogy mennyire illik ez hozzánk, de aztán jöttek az ötletek és megszületett egy cseppet sem klasszikus karácsonyi dal, ami szerencsére a rádiónak is tetszett.  – Foglalta össze a történéseket Szöszö – Annyira hozzánk nőtt a nóta, hogy elkezdtük törni a fejünket a klipesítésen és jött egy egyszerű, de mégis kézenfekvő ötlet, hogy nézzük meg, mi történik akkor, ha a Mikulás leadja a műszakot és elmegy bulizni egyet! Szerencsére még sikerült elkapjuk Miki bát a hazautazás előtt és lecsábítani a forgatásra! Szerettük volna megidézni a kilencvenes évek karácsonyi családi VHS-videóinak szellemét, és ez szerintünk sikerült is!

A zenekar legközelebb december 29-én lép színpadra a Sportalsóban, Esztergomban, az ØRDØG és az Allsuckall társaságában!

Esemény

The Joystix