A hazai punk-rock’n’roll trió a 2020 utolsó napjaiban, a GrundRecords gondozásában kiadott, jubileumi nagylemezük után 2 új dallal lepi meg fanjait, ami egyúttal az új felállás stúdiós debütálása is.

– A “No Expectations” lemez gondozása a digitális megjelenés után sajnos a covid helyzet miatt teljesen másképp alakult mint ahogy terveztük. Azt hittem amikor a lemezen dolgoztam, hogy egy lecsengő dolog után majd fellélegezhetünk , és minden szépen visszaáll a régi kerékvágásba…hát nagyon nem így lett .

A lemezt ketten játszottuk fel Zsolával (Pintér Zsolt – dobos) a felvételek után nem sokkal pedig a pandémia, illetve a zenekar ügyeinek alakulása teljesen átrajzolták a terveinket, tudam, hogy más utakat kell keressünk. – mondta Szőke Gábor, vagyis Szöszö a zenekar dalszerző-gitáros-énekese

– Az új basszusgitárosunk, Kerekes Lacika régi motoros a szakmában, kisujjában van ez a muzsika, ráadásul koncerten is működik a dolog együtt, ez pedig meghozta a kedvet ahhoz, hogy most tényleg a teljes zenekar közreműködésével rántsunk fel két dalt. A házi stúdiómban mindenféle kötöttségek nélkül tudunk dolgozni, így kapkodni sem kellett, mindenki örömmel vett részt a folyamatban. Zeneileg úgy érzem kicsit visszakanyarodtam a 90-es évek végebeli önmagamhoz, amikor még a S.L.A.N.G.-el próbáltunk itthon feltupírozott hajakkal boldogulni a grunge láz közepén 😀 úgyhogy ezúttal most a rockosabb, mondhatni sleazesebb, lazább oldalunkat villantjuk fel. Reméljük, akik szimpatizálnak ezekkel a stílusokkal, azoknak szerzünk pár kellemes percet ezzel a 2 szerzeménnyel!