A hétvégén megrendezésre került Ráckevén ismét az Ászok fesztivál, ahol a horgászok, vadászok, szakácsok mutatták meg hogy mit is tudnak 🙂 A PontFm Rádió képviseletében Média Ribi indított csapatot a halászlé főzőversenyen.

A szürcsölni valóról és a harcsapörköltről Czár Jani bácsi gondoskodott, akiből az elmúlt hetekben igazi rocker lett 🙂 A Pont FM halászlé igencsak jól sikerült, amire nem csak az a bizonyíték, hogy 6 helyezést ért el a több tucat induló közül, hanem a személyes kóstolás is alátámasztja. Nagyon finom volt, a harcsapaprikással együtt. Média Ribi révészként is jeleskedett, és az érdeklődőket elvitte egy körre, a motorosladikkal. Később büféjárattá alakult a jármű és jelentős mennyiségű malátaszállítmányt sikerült átúsztatni a Dunán.

Később némi pezsgő is kerül a légkörbe, sőt megtudtuk azt is Szántó Joci ha nincs Rockbuli, akkor igazi csajozós, műrocker 🙂 A nap folyamán egy notesznyi mennyiségű női telefonszámot gyűjtött be. Hiszünk neki, hogy nem a telefonkönyvből másolta.
A fesztivál végére a Pont FM sátor némileg nótaestté változott, ami azzal kezdődött, hogy Média Ribi új zenész barátaival elhúzatta a hosszú fekete haj, című kedvenc nótáját. 🙂 Később az összegyűlt helyi öregfiúk válogatott, komoly konkurenciát produkált Lagzi Lajcsinak és barátainak. A felnőtt edzett fülek viszonylag könnyen túlélték a produkciót, de a környéken tartózkodó 6 év alatti gyerekek sírva fakadtak.
Végül a csónak útnak indult a múlt heti buli helyszínére Szigetbecsére, ahol a megfogyatkozott társagák még kicsit élvezte a Duna parti friss levegőt, és a zenegép választékát. (csak azt a 3 Delhusa Gjon-t nem tudom megbocsájtani!).

Aki ott volt, az nagyon jól érezte magát ismét, aki pedig kimaradt az jól teszi ha sajnálja 🙂
Long live Rock ‘n’ Roll !