A PONT FM 88.1, Magyarország egyetlen rock’n’sport rádiója, és a Wigwam Rock Klub közös rendezésében 2008. február 23-án lesz a II. Rock DJ Párbaj. Már a ráhangolódás színvonala is nívósnak ígérkezik: este 9-től a Hollywood Rose tart koncertet. A műsorvezető Hartman „Rock’n’roll” Zoltán lesz, természetesen a PONT FM 88.1 képviseletében. A február 23-i pörgés lesz egyben a PONT FM 88.1 szülinapi ajándéka is a hallgatóknak, hiszen immár egy kerek esztendeje szól ez egyetlen rock’n’sport rádió!

Az első párbaj – ugyanúgy, ahogy a második – a Wigwam Rock Klubban zajlott, Szigeti „Dübörgő” Ferencnek akkor nemcsak zenésztársakkal kellett a ringben megküzdeni, hanem a klub lemezlovasaival is. Már az este elején kiderült, hogy a magyar rockzene jeles képviselői kíválóan válogatják a lemezeket is. A tavalyi párbajhős kihívói most egytől egyig zenészek: Zeffer „Survivor” András a The Rock Bandből, Halász „Jókedvű” Feri a Depresszióból, Csányi „Knock Out” Szabi a Black Outból és a „Leghangyásabb” Hangya a Zorallból.

Ők négyen megpróbálják, ami sem Szekeres Andrásnak, sem Szaszának, sőt még a hazai pályán „fellépő” DJ-knek nem sikerült: hangosabb ovációt kiváltani a tömegből, mint Szigeti Ferenc.

Ugyanis a párbajnak ez az egyik legfontosabb szabálya: a döntés a jelenlévők kezében van. Kézzel, lábbal és torokkal lehet értékelni a hallott produkciókat, természetesen az elhangzó dalokra a tánc és a buli sem tilos.