A Rock and Roll Hírességek Csarnokának tagja, a Grammy-díjas énekes és zeneszerző Ozzy Osbourne még 2020 októberében szerette volna lebonyolítani No More Tours 2 elnevezésű turnéját. Immár tehát több mint egy évet csúszik a turné a járvány miatt és úgy tűnik február 2-án sem láthatjuk élőben a Mestert.

A közelgő Ozzy Osbourne-turné 2022. január 26. és március 14. közötti koncertjeit – beleértve a február 2-i budapesti fellépést is – későbbi időpontra halasztották. A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra, amely 2023. május 17-én lesz a Budapest ArénábanRészletek itt. Akinek nem felel meg az új időpont, a refund(kukac)funcode.hu e-mail címen kell jelentkeznie 2022. március 4-én éjfélig.

A teltházas arénakoncertek és az utazási logisztika kapcsán Európa nagy részén még mindig fennálló bizonytalanság miatt arra a nehéz döntésre jutottunk, hogy a 2022-es turnémat 2023-ra halasztjuk. Az eredeti jegyek az új időpontokra is érvényesek maradnak. Szeretném megköszönni mindenkinek a türelmét és támogatását” – nyilatkozta Ozzy.