CLUE zenekar 2012-ben alakult Budapesten. Még ebben az évben debütáltak a C.Q. kislemezzel, amelyet a What’s on your Mind EP követett 2014-ben. A leginkább grunge-ként definiálható zenében idővel egyre több szerepet kaptak a pszichedelikus lebegések, progresszívebb zenei megoldások, s némi elektronika. Groove-ok, riffek, éteri elszállások, kidolgozott dallamok, intenzív hangulatok és filozofikus, spirituális dalszövegek jellemzik szerzeményeiket. Új nagylemezük, a SunCult idén májusban jelent meg és országos szinten a mi rádiónkban debütált a korong. A CLUE legközelebbi koncertje egy különleges akusztikus buli lesz a budapesti Kis Á-ban, június 17-én.

A 2012-ben alakult CLUE akusztikus koncertjein egy másik énjét mutatja meg a közönségnek, lett légyen szó a hangszerelésről, a dalválasztásról vagy az átdolgozásokról. A pszichedelikus, progos grunge banda az unplugged koncertjein kísérletezi ki magát, megőrizve az akusztikus zenélés által adott zenei szabadságot. Hol egy ütőst, hol egy csellistát, énekesnőt hívnak meg vendégül, biztosan vár ránk most is valami meglepetés! Egy biztos, minden akusztikus CLUE koncert egy kicsit más…

A galérián a Memento Mori időszakos kiállítása, a HAMM! tekinthető meg a 18. századi állatvédelem kulturtörténeti tablóit bemutatva.

A koncert Facebook oldala