A Black Rituals névre keresztelt európai turné ősszel indul, a lengyel okkult death/black  BATUSHKA november 30-án érkezik a Barba Negrába. Hozzájuk az osztrák BELPHEGOR csatlakozik, mint co-headliner, akik 2021 októberében megjelenő új nagylemezüket fogják népszerűsíteni. 

Facebook esemény

A lengyek blackened death mester BATUSHKA a márciusban megjelent 7 dalos “Царю Небесный / Carju Niebiesnyj” EP-t mutatja be, amiről a “Pismo I” című friss dal már meg is hallgatható. A “Pismo I” a szentlélek felé intézett óegyházi szláv imákból tartalmaz részleteket, természetesen a BATUSHKA sajátos, allegorikus értelmezésében, mely összeköti a profán tartalmat az ortodox egyház szentségével. Ez a Bartłomiej Krysiuk énekes vezette Batushka, színpadi rituáléjukat 8 taggal mutatják be. 

Batushka: Pismo I

A Batushka üzenete

“Egy látványos előadásra invitálunk mindenkit, amelyen minden kiadványunkról játszunk valamit; sőt, még újat is mutatunk a következő nagylemezről, amin éppen dolgozunk. A turnéra elkészül egy limitált, speciális kiadvány is új dalokkal, ami csak és kizárólag a Black Rituals turnén lesz kapható. Ezek a dalok nem lesznek fent később semmilyen digitális felületen, és nem lesz újrakiadás, szóval egyszeri alkalommal, csak ezen a turnén juthattok hozzá! Nagyon várjuk már az őszt, és reméljük, hogy a nagyszerű Belphegor közös Fekete Rituálénk maradandó élmény lesz mindenki számára. Ott találkozunk!” 

Egy héttel a turné kezdete előtt a Nuclear Blast kiadásában megjelenik az új BELPHEGOR lemez is, így a Black Rituals turnén rögtön élőben is hallható lesz az új remekmű. A BELPHEGOR 1993 óta tartoznak a legsötétebb zenék művelői közé, és albumról albumra egyre feszesebb black/death produkciókat állítanak össze. Szövegeikben fáradhatatlanul fedezik fel a démonológia, boszorkányság és fekete mágia legsötétebb, legkomorabb történeteit. 

Belphegor: Necrodaemon Terrorsathan

A H-MUSIC, a ROCK1, és a BARBA NEGRA bemutatja:

BLACK RITUALS TOUR 2021

2021.11.30. 
Batushka / Belphegor + vendégek
Barba Negra

JEGYLINK

JEGYÁRAK:
5999 Ft ▲ early bird 2021.május 31-ig
6999 Ft ▲ elővételben
7999 Ft ▲ a koncert napján és a helyszínen