Március 12.-én ismét törzshelyén, a Muzikumban játszik A Kutya Vacsorája. A Kálvin tér melletti Hadik Palota klasszicista nagytermében mindig különleges élmény az égbe kiáltani, hogy: Megadom magam, vagy várni a lányt, akit csak egyszer látunk… De ez a buli talán most ennél is kicsit többet ígér, hiszen ez lesz a zenekar első koncertje, melyet a negyedik negyedik stúdióalbum készülte közben adnak…
Igéretük szerint a koncertig az egyik legelső slágerüket (mely sosem jelent meg hivatalosan) egy most készült animációval fogják közreadni, úgyhogy érdemes figyelni az együttes felületeit!

A Varga Livius vezetette együttes a magyar underground muzsika egyik fényezetlen sarokköve, egy exkluzív zenei labor. A frontember helyenként filozofikus máskor ironikus szövegei mellett a hazai alternatív muzsikusok supergroupja húzza a zenei stílusokon átívelő talpalávalót. Koncertjeiken mindig meg tudják lepni közönségük rutinosabb tagjait is, úgyhogy  kalandkeresők és törzsvendégek izgalmas találkozása várható a két órás zenei kavalkád során!

Jegyek már kaphatók a helyszínen (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel), valamint online az alábbi linken keresztül.

A Facebook esemény itt érhető el

Időpont: 2022. március 12 20:30

Helyszín: Muzikum, 1088 Budapest, Múzeum utca 7.