Áprilisra 28-án tér vissza hazánkba a dél-afrikai Dan Patlansky, akit Joe Satriani vendégeként ismerhettünk meg 2015-ben, majd 2016 augusztusában egy emlékezetes önálló koncertet is adott az A38 Hajó koncerttermében. A blues-rock műfajt öntörvényűen és igen nyitottan kezelő zseniális gitáros 2018 ősze után tér vissza Budapestre, hogy Shelter of Bones címre keresztelt, tizenegy friss dalt tartalmazó új albumát bemutassa élőben (korábbi kedvencekkel vegyítve) április 28-án az Analog Music Hallban.

Jegyek kaphatók online:
➤➤➤ www.tixa.hu/dan_patlansky_2022
5 000 Ft – Early Bird jegyek – ELFOGYOTT!
5 900 Ft – Kedvezményes elővét
6 900 Ft – A koncert napján

A limitált nyomdai jegyek megvásárolhatók a következő budapesti helyeken, 5 900 Ft-os elővételi áron.  Musicland, HangszerPláza, Analog Music Hall.

A koncert Facebook oldala
A tüzes gitárjátékkal és magával ragadó énekhanggal bíró fiatal előadó első lemezét 18 évesen adta ki, így lassan már két évtizedes előadói tapasztalattal rendelkezik. A Standing At The Station című debütáló albumot követően 2004-ben kapta első nagykiadós szerződését, 2005-ben és 2006-ban pedig már New Orleans-ban mutatkozhatott be. Az igazi áttörést a 2014-ben kiadott Dear Silence Thieves illetve a 2016-os Introvertigo című album hozta meg, hiszen e lemezeket az év végi kedvencek között hozta számos zenei szaklap. Talán ennél is fontosabb, hogy mindkét albummal sikeres turnékat bonyolítottak le, szinte kivétel nélkül csak saját szerzemények szerepelnek a műsorban, így egyre többen ismerik meg világszerte Patlansky különleges, blues-rock klasszikusokban gyökerező, ám bátor és előremutató gitárjátékát és nem utolsó sorban remek, változatos dalait.