Idén januárban jelentette be az AOR, melodikus rock vonalas budapesti Stardust egy év közös munka után megvált Vass Csabi dobostól, helyére pedig az a Hornyák Péter érkezett, aki az Ossian mellett dobolt korábban a Senecában, a Wellingtonban, az Invaderben, de a Pokolgépben is. A második Stardust lemezről még nem sokat tudni, annyit viszont elárultak a srácok, hogy Dandó Zoli producerrel már elkezdődtek a munkálatok és a megszokott érzelmes dalok mellett lesznek keményebb, ütősebb tételek is. Az új zenekari felállás május 1-jén debütál majd a Tabán fesztiválon.

A Stardust legutóbbi klipje a Heartbreaker című Pat Benatar feldolgozásukhoz született meg. A videó ezúttal is Jimy J. Hollywooddal készült.
Az AOR, melodikus rock vonalas budapesti Stardust még 2019 elején kötött szerződést az olasz Frontiers kiadóval, amely jelenleg az egyik legjelentősebb nemzetközi hard rock/metal zenéket gondozó cég olyan legendás nevekkel a repertoárjában, mint a Toto, a Whitesnake, a a Stryper vagy a Dokken.

Így aztán a Frontiers Music égisze alatt a magyar csapat Highway To Heartbreak című debütáló nagylemeze 2020. október 9-én jelent meg. Külön érdekesség, hogy az Adam Stewart művésznéven futó Horváth Ákosék első nagylemezén több számot is a slágergyáros Mark Spiro (Giant, Heart, Bad English, Cheap Trick, House Of Lords) jegyez, de besegített nekik a dalszerzésbe és a produkciós munkába Tommy Denander is.