Mandrake Projekt néven indította (újra) útjára szólókarrierjét az Iron Maiden énekese Bruce Dickinson.  Afterglow of Ragnarock címmel meg is érkezett az első új dal egyből klippel együtt. Akik a klasszikus Maiden féle heavy/power vonalat várják némileg meglepődhetnek, ugyanis a dal sokkal sötétebb, sokkal doomosabb hangzást kapott mint azt ahogy előzetesen sejteni lehetett.

A dal címável azonos szólóalbum 2024 elején érkezik majd a polcokra de már előrendelhető IDE KATTINTVA

Dickinson pedig Budapestere is ellátogat majd a lemezbemutató turné keretein belül. Bruce Dickinson, az Iron Maiden frontembere, minden idők egyik legnagyobb és legkarakteresebb heavy metal énekese 19 év után vadonatúj szólóalbumot ad ki 2024 elején  A The Mandrake Project-re keresztelt album megjelenését egy turné is követi, amely Budapestet is érinti, 2024. június 1-jén Bruce Dickinson koncert lesz a Barba Negrában.

Jegyek elsőként a hivatalos rajongói klub, valamint a regisztrált Live Nation tagok számára lettek elérhetők november 8-án 11 órától, a teljeskörű jegyértékesítés pedig november 10-én indult, 11 órakor a www.livenation.hu, a www.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon keresztül.