Hányszor volt már olyan ugye, hogy ültetek a forró lakásba azon panaszkodva, hogy nem igaz, hogy nincs egy normális buli sem a fővárosban ma? Na, most nem ez lesz, sőt azon lehet most agyalni, miért nem találták még fel a klónozást, hogy mindent tudj élvezni a kínálatból. Ugyan egész évben jobbnál jobb, nagyobbnál nagyobb bandák jönnek hazánkba, de a holnapi nap lesz talán a legerősebb ugyanis három budapesti helyszínes is világsztárokba futhatunk. A választás nem egyszerű, sőt kb lehetetlen. 

Na nézzünk csak rá mi közül kéne választani.

Disturbed-Budapest Park:

Története során először jön Budapestre az amerikai zenekar. A több mint két évtizede alakult Disturbed 2018 októberében egy új albummal (Evolution) örvendeztette meg a rajongókat. 2019-ben pedig turnézni indulnak – a frontember, Draiman szerint ezúttal kevesebb állomással, de ütősebb bulikkal terveznek. Így különösen szívmelengető, hogy végre Budapest is befért a dátumok közé. 

Történelmi jelentőségű buli lesz a hazai fanoknak, kár kihagyni:
FACEBOOK esemény ITT!

 

Whitesnake-Barba Negra Track:

 

Ugyanakkor a Duna túlpartján a Trackben, talán utoljára láthatják itthon David Coverdale hard rock csapatát. A Deep Purple egykori énekese  által alapított legendás rock’n’roll banda, a WHITESNAKE büszkén jelenti be 2019-es vadonatúj, “FLESH & BLOOD” elnevezésű turnéját, amelyen egyaránt játszik majd dalokat az új stúdióalbumról, valamint legnagyobb slágereit az elmúlt 40 év rock’n’roll történelmének egyik leghatalmasabb életművéből.

FACEBOOK esemény ITT!

Skindred-Akvárium Klub:

Akik a bulizós reggae metál stílust részesítik előnyben, azoknak az Akváriumban a helyük. Érkezik az Akvárium Klub KisHalljába a newporti Ragga Metal csapat, a Skindred. Zenéjük vegyesen ötvözi a punkot, a metalos riffeket a hip-hop és reggae ütemekkel, amit egy kis finom poppal és elektronikával is vegyítenek. A Skindred koncertjein mehet a fejrázás és az ugrálás, mindig garantált bulival érkeznek a srácok. A karizmatikus Benji Webbe vezette zenekar 2018 áprilisában jelentette meg hetedik, Big Tings című nagylemezét, melyet most élőben is hallhat a közönség június 25-én az Akvárium Klub KisHalljában.

FACEBOOK esemény ITT!

 

Akik esetleg nem tudnának dönteni a három remek buli között, és azon agyalnának, így már nem is éri meg rockernek lenni, azoknak sem kell csüggedniük, a Budapest Arénában a poprock fiú csapatok legnagyobb sztárja a 90-es évekből, a BackStreet Boys fogja mulattatni a rajongóit. Persze ezt csak tisztán a teljesség igénye miatt hagyjuk itt.:)