Heavy Rock Radio címmel június 3-án jelenik meg minden idők egyik legkiválóbb rock énekesének, a norvég Jorn-nak új nagylemeze. Az Avantasiából is ismert ex-Masterplan énekes Jorn Lande új anyagára olyan előadók egyes dalainak feldolgozása került fel, melyek az énekes életére, pályafutására nagy hatással voltak. A Heavy Rock Radio az eredeti koncepciója szerint egy igazi rádiós rockslágerekkel teli válogatás lett volna, így az albumon nem kizárólag hard rock/metal-témák szerepelnek majd, a Thin Lizzy, a Black Sabbath és a Deep Purple klasszikusai mellett simán elférnek Kate Bush vagy az Eagles dalai is. Jorn emellett újabb keletű darabokat is feldolgozott Paul Stanleytől vagy az Iron Maidentől.

A lemezen helyet kap Anni-Frid Lyngstad, azaz Frida, az ABBA egyik énekesnőjének a ’80-as évek elején előadott I Know There’s Something Going On című dala is. A feldolgozás eredetije Frida harmadik szólóalbumán (Something’s Going On) jött ki 1982-ben. Az Abba utolsó hónapjai alatt született, inkább rockos felfogású lemez producere Phil Collins volt, a dalt pedig az egykori Argent énekes, Russ Ballard írta. Jorn most ehhez klipet is készített:

Jorn zenekarában a felvételek során Trond Holter gitározott, Francesco Iovino dobolt, Thomas Bekkevold basszusgitározott és Alessandro Del Vecchio billentyűzött. A karrierje során több mint 40 albumon szerepelt énekestől 2017 elején egy saját dalokkal teli album is várható.

Jorn – Heavy Rock Radio
(Június 03 – Frontiers)

01. I Know There’s Something Going On (Frida)
02. Running Up That Hill (Kate Bush)
03. Rev On The Red Line (Foreigner)
04. You’re The Voice (John Farnham)
05. Live To Win (Paul Stanley)
06. Don’t Stop Believin’ (Journey)
07. Killer Queen (Queen)
08. Hotel California (Eagles)
09. Rainbow In The Dark (Dio)
10. The Final Frontier (Iron Maiden)
11. Stormbringer (Deep Purple)
12. Die Young (Black Sabbath)