A 20 éves jubileumát ünnneplő Hooligans zenekar június 7-én megjelent új stúdióalbuma, az Igaz történet a Mahasz lista első helyén nyitott! Ráadásul a zenekar történetének legerősebb első heti fogyásával, ami azért is nagy szó, mert a 2013-as História című albumuk tripla platina státuszt ért el anno. A 12 új felvételt tartalmazó album a MOL töltőállomásokon kapható, és a megjelenés napján elérte az arany-, 9 nap alatt pedig a platinalemez státuszt.

A töltőállomások listája:

Deezer:

ÓRIÁSPLAKÁT KAMPÁNY

A rendkívüli sikert a zenekar és a Hear Hungary kiadó egy óriásplakát kampánnyal ünnepli, mely július 16-tól látható Budapesten, és nagyszabású nyereményjáték akció is kapcsolódik hozzá a rajongók számára. Aki szelfit készít magáról és az óriásplakátról, melyet aztán a #hooligansbillboard hashtag-gel kirak a Facebook üzenőfalára, az értékes ajándokcsomagot nyerhet.

AZ ELSŐ MAGYAR DEEZER SESSION

Ezzel egyidőben indul az a szavazás, melynek keretében a Hooligans rajongók megszavazhatják, hogy az Igaz történet című új albumról melyik 3 dalt adja elő a csapat a hamarosan rögzítésre kerülő Deezer Session keretében. Ez az első alkalom, hogy magyar előadó szerepelhet a streaming szolgáltató kiemelt promóciójában.

APÁM

A május 19-én (bolondos apák napja/ivók napja) megjelent Apám című dal nagyon sok rádió játszási listájára is felkerült, és a sokakat mélyen megérintő klipje már elérte a 300.000 megtekintést.

A kiváló dal június 19-én (Apák napja) új értelmet fog nyerni.

BUDAPEST SPORTARÉNA

November 12-én Hooligans nagykoncert a Budapest Sportarénában.

Jegyvásárlás:

A zenekar debütáló nagylemezéről, az 1997-ben megjelent Nem hall, nem lát, nem beszél korongról ITT olvashattok.