24 lemezzel valósággal elsöpörte a 17. héten a MAHASZ Top 40-es album-, DVD- és válogatáslemez eladási listáját az Ossian. Az első helyen nyitott a frissen megjelent “Csak a Jót” nagylemez, melyet második helyen szorosan követ a tavaly áprilisi “A Reményhozó”. A “Csak a Jót” elődjéhez hasonlóan platinalemezként nyitott, de a zenekar repertoárjából több korábbi platina -és dupla platinalemez is újra szerepel a listán, mint a “Az igazi szabadság”, a “Fényárban és félhomályban”, a “Lélekerő”, a “Nyitott szívvel”, és a “30 év legszebb balladái”. Meglepetésként továbbra is nagy népszerűségnek örvend 30. helyezésével a 2018-ban megjelent Ossian Tribute album, ami Paksi Endre énekes 60. születésnapja alkalmából 18 zenekar részvételével készült.
Szintén büszkék vagyunk rá, hogy ebben a speciális, de húzós mezőnyben az ex-Mobilmánia, jelenleg Omen énekes Molnár Péter ‘Stula’ vezette Stula Rock Örökifjú” című második nagylemeze is az előkelő harmadik helyen nyitott. A nőnap alkalmából megjelent “A szép nő” dal már húszezer megtekintés fölött jár, a lemezre pedig rengeteg pozitív visszajelzés érkezett.
A toplistán szerepel még a Romer is, akiknek a “Nemzeti Dal Ünnep” című DVD kiadványa márciusban, megjelenéskor az első helyen nyitott, és azóta is, 6. hete stabilan a listán van, ami kifejezetten szép teljesítmény a nemzeti rock alapbandától egy speciális  koncert kiadványnál.

Romer: Angyal