A Billboard beszámolója szerint 584,2 millió dollár jegybevétellel zárult a Guns N’ Roses Not In This Lifetime turnéja, ahol 1993 óta először lehetett ismét egy színpadon látni W. Axl Rose-t, Slasht és Duff McKagant. A zenekar összesen százötvennyolc fellépésére 5.371.891 jegyet adtak el. A legsikeresebb bulikat 2017. június 16-17-én játszották Londonban, ahol összesen 140.877-en nézték meg őket 17,7 millió dollárért. Nem véletlen, hogy jövőre tovább folytatja a Not In This Lifetime turnét a Guns N’ Roses. A magyar közönség számára a június 9-ei bécsi buli a legközelebbi az Ernst Happel Stadionban, illetve június 19-én, a prágai Letnany Airporton is újra meg lehet tekinteni a bandát.

A körút kapcsán néha még mindig felmerül Izzy Stradlin neve, de Duff McKagan a Classic Rocknak úgy nyilatkozott, hogy szerinte az alapfelállás gitárosa valójában soha nem is akart igazán csatlakozni egykori társaihoz.

„Izzyvel nagyon rengeteget dolgoztunk együtt a köztes években, de nem hiszem, hogy ott akart volna lenni ezen a turnén. Persze mi megpróbáltuk összehozni a dolgot, de egyszerűen nem sikerült. Ráadásul annyira hirtelen zajlott minden. Vagy beszállsz, vagy nem, mert a vonat halad előre. Szerencse, hogy Slash együtt tud játszani Richard Fortusszal, mert elég válogatós az ilyesmiben. Remekül kijönnek egymással, jól tudnak együtt dolgozni gitárosként. Igazság szerint nem is volt sok időm agyalni az egész Izzy-sztorin, mert haladunk előre, és minden annyira jól megy. Az életben oly sokszor rádöbbentem már, a dolgok általában úgy történnek, ahogy történniük kell.”