Impera címmel március 11-én jelenik meg a svéd Ghost új albuma, a 2018-as Prequelle lemez folytatása. Az már bizonyos, hogy az új albumra felkerül a Halloween Kills film zenéjéből már ismert Hunter’s Moon szám is, friss előzetesként pedig már itt is van a Call Me Little Sunshine dal, amelynek klipjét Matt Mahurin rendezte. A videóban Ruby Modine amerikai színésznő, énekesnő és táncosnő közreműködik.
Tobias Forge és zenekara tavasszal újabb európai arénaturnéra indul Imperatour fedőnéven, amelynek ismét lesz magyar állomása, méghozzá ismét a Papp László Sportarénában. A koncertekre a zenekar eddigi leglátványosabb show-ját ígérik, előbandaként pedig az Uncle Acid & The Deadbeats és a Twin Temple játszik majd.
Már nem kell sokat várni, és a Budapest Aréna monumentális színpadán lép fel egy még monumentálisabb látvánnyal, az utóbbi évek egyik legmegosztóbb, de egyben legfelkapottabb zenekara a Grammy-díjas svéd Ghost. Papa Emeritus és zenekara, május 18-án érkezik Budapestre, hogy egy soha nem látott látvánnyal egybekötött nagykoncertet adjon. Tobias Forge és zenekara tavasszal európai arénaturnéra indul Imperatour fedőnéven, amelynek ismét lesz magyar állomása, méghozzá újból a Papp László Sportarénában. A koncertekre a zenekar eddigi leglátványosabb show-ját ígérik, előbandaként pedig az Uncle Acid & The Deadbeats és a Twin Temple játszik majd.

A tavaszi európai arénaturné az Egyesült Királyságban, Manchesterben indul április 9-én, további brit állomások mellett fellépnek Hollandiában, Franciaországban, Németországban, Csehországban, Finnországban, Norvégiában, Svédországban, Belgiumban, Olaszországban, Spanyolországban, Ausztriában, Svájcban, végül május 18-án Magyarországon. Azt a közelmúltban már bejelentették, hogy a Ghost ezt megelőzően, 2022 januárjában és februárjában a dán Volbeattel közös amerikai turnéra indul.

A budapesti koncertre jegyek a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

Ghost – Impera
(Március 11 – Loma Vista Recordings)

01. Imperium
02. Kaisarion
03. Spillways
04. Call Me Little Sunshine
05. Hunter’s Moon
06. Watcher In The Sky
07. Dominion
08. Twenties
09. Darkness At The Heart Of My Love
10. Grift Wood
11. Bite Of Passage
12. Respite On The Spital Fields