Horror címmel 2019. október 4-én jelent meg a Matt Harvey vezette amerikai death/grind brigád Exhumed új stúdióalbuma, a 2017-es Death Revenge lemez folytatása. Az albumot az Exhumed “saját készítésű házi stúdiója”, a Darker Corners falai között vették fel. A lemez producerei maguk a bandatagok voltak, de a hangmérnöki munkákba besegített Alejandro Corredor (Brujeria, Nausea) is. A keverés és a maszter Joel Grind (Toxic Holocaust) nevéhez fűződik.

Az Exhumed tagjai azóta sem ülnek a babérjaikon, tavaly a régisulis floridai death metalt tökéletesen felidéző amerikai Gruesome zenekarral fognak össze, akiknek második nagylemeze 2018 nyarán jelent meg Twisted Prayers címmel. A két lemezcímből pedig összeállt a Twisted Horror, ezzel a címmel 2020. június 5-én jelent meg a két banda közös kiadványa.

Az Exhumed Facebook-posztjából azonban kiderült, hogy már megkezdődött a stúdiózás, vagyis készül az új nagylemez. A 2019-es remekmű, a Horror, valamint a tavalyi, a Gatecreeperrel és a Gruesome-mal közös split EP utódjáról egyelőre még nem sokat tudni, így azt sem, hogy mikor fog kijönni, de valószínűleg az év második felére várható az album.