A svéd klasszikus speed/heavy metalos Enforcer nem ismeretlen a hazai metal rajongók körében, ugyanis a banda 2014. február 18-án a Dürer Kertben nyomott egy hatalmas bulit. Akkor a 2013-ban megjelent Death By Fire címmel kiadott korongjukkal érkeztek hozzánk. Az eredeti tervek szerint a Hammer Concerts szervezésében 2015 márciusában ismét Budapesten lépett volna fel az Enforcer, azonban a tavaszra tervezett turnét őszre halasztották. A Wolffal és a Dynamite-tal közös Európa-turné szeptember 29-én startolt, ám nemhogy Budapestig, de még Bécsig sem jutott el a három zenekar, így be kellett érjük egy Enforcer koncert CD/DVD csomaggal, ami Live By Fire címmel 2015. november 20-án jelent meg.

Ennek jön most a folytatása, melynek címén nem sokat variáltak az első koncertanyagukhoz képest: Live By Fire II címmel március 19-én, a Nuclear Blast gondozásában jelenik meg az Enforcer új koncertlemeze. A dalokat egy 2019-es mexikóvárosi koncerten rögzítette a banda. Az új koncert-kiadvány fizikális változatai különféle extrákkal kiegészítve jelennek meg (fotók, turné-plakátok, 28 oldalas szövegkönyv, stb.). A Live By Fire II dupla LP-n és CD-n is napvilágot lát. Az előrendelési infókat itt lehet megtalálni.

A From Beyond felvétele után meghallgatható a lemezről a Destroyeré is. Az Enforcer legutóbbi stúdióalbuma két éve jelent meg Zenith címmel.Enforcer – Live By Fire II
(Március 19 – Nuclear Blast)

01. Die For The Devil
02. Searching For You
03. Undying Evil
04. From Beyond
05. Bells Of Hades+ Death Rides This Night
06. Zenith Of The Black Sun
07. Live For The Night
08. Mesmerized By Fire
09. One Thousand Years Of Darkness
10. Guitar Solo + City Lights Jam
11. Scream Of The Savage
12. Drum Solo
13. Run For Your Life
14. Take Me Out Of This Nightmare
15. Destroyer
16. Katana
17. Midnight Vice