A budapesti punk rock zenekar már 2016 óta zenél aktívan és idén ősszel elkészült első nagylemezük, ami a Hangadó névre hallgat. Az album már a címében elárulja, mire számíthat a hallgató. Minden dal más egy kicsit, de összeségében alkot egy kerek egészet az albumon. Az eddigi dalokhoz képest, egy sokkal érettebb, kiforrottabb zenei világot kapunk, néhol már metálos áthajlásokkal. A zenekar minden tagja belerakta önmagát a dalokba, hogy valami egyedit alkossanak. A szövegeket a zenekar énekese Kovács Zoltán írta, aki ekképp emlékszik vissza erre az időszakra. „ A lemez hangulatát, a dalok szövegeit mélyen befolyásolta az akkori élethelyzetem és érzelmi állapotom. Édesapám súlyos betegsége miatt kórházba került. Emellett iszonyatosan erős volt a politikai légkör mindenhol, és habár próbálok ettől távol maradni, mégis éreztem a súlyát. Egyik percről a másikra 21 éves srácból, hirtelen érett, döntéshozó felnőtté kellett válnom, aki a család élére áll, és ez nagy falat volt. Akkoriban csatlakozott Ádám (gitár) a zenekarhoz, hogy bővítse a hangzásunkat és ez nagyon jót tett a csapatnak is és a közös munkának is. Így sikerült összerakni egy olyan anyagot, amire mindannyian büszkék vagyunk és izgatottan várjuk, hogy mi lesz a folytatás.”

Az album október 30-án debütált a Youtube-on.  Megjelent mellette még a Néma Érvek című dalhoz készült lyrics videó, amiben koncertfelvételeket is láthatunk a zenekarról.

A csapat idén ősszel egy 10 állomásos, országos turnéra indult, a The Tumor Called Marla zenekarral együtt. Minden helyszínen egy helyi banda egészíti ki az estét.

A lemezbemutató a budapesti Robot Klubban lesz, december 7-én, ahol még fellépnek a The Tumor Called MARLA és a debreceni Bad Habit zenekarok is.

Esemény: https://www.facebook.com/events/507255973018736/