A The Tumor Called Marla egy 2014-ben alakult metál-szextett Budapestről, mely célja egy modern metál gerincre épülő, elektronikával és popos elemekkel bőséggel fűszerezett műfaj egyensúlyának megteremtése egy dupla frontemberes férfi/női énekes duó kontrasztjával kiegészülve. A zenekar az elmúlt öt évben aktív résztvevője a hazai underground szcénának, az áttörést a tavaly megjelent Limbo City címre keresztelt első nagylemezüknek köszönhetik, mely a júliusi-augusztusi Hammerworld magazin mellékleteként látott napvilágot, valamint az „év debütáló albuma” díjat nyerte a Hang-Súly Metal Awardson. Olyan zenekarokkal volt szerencséjük megosztani a színpadot, mint az AWS, a Leander Rising, a Jinjer (UA), a Dystopia, valamint a Down For Whatever. A tavaly őszi 12 állomásos lemezbemutató turnét is sikerrel zárták, felléptek az első Abaliget Prog Campen, valamint idén először a Rockmaraton Fesztiválon is. A nyárzáró budapesti koncertre a Tattoo The Sun Fesztivál színpadán fog sor kerülni, majd szeptemberben kezdődik egy korszaklezáró miniturné az 58 zenekarral karöltve.

Az 58 egy tavalyelőtt alakult pofátlanul fiatalokból álló csajénekes modern metál triónak a tavalyi évben már számos helyen volt lehetősége megmutatnia magát, köztük az Abaliget Prog Campen és a Metal Halloweenen is. A nevük a Soroksári út 58 szám alatti próbateremkomplexum után jött, ahol is az első próbájuk volt. Rengeteg külső zenei hatás éri a zenekart, amelyekkel egyedülállóan és ízlésesen festik meg a zúzós alapokat progresszív, funky elemekkel, egy koherens masszát alkotva.

 

A turné mindegyik állomásán két vendég is helyet kap, a teljesség igénye nélkül a Flout, a Heedless Elegance, a Zenemi!, valamint a Borders of Byzantium és a Waiting For Violet is.

Augusztus 30 – Tattoo The Sun Fesztivál – Dürer Kert
Event: http://bit.ly/tattoots2019

Szeptember 7 – Székesfehérvár, Nyolcas Műhely

Vendég: Borders of Byzantium, Waiting For Violet

Esemény: http://bit.ly/ttcm58-szfv

Szeptember 14 – Dorog, Kacsa
Vendég: Borders of Byzantium, Waiting For Violet

Esemény: http://bit.ly/ttcm58-dorog

Szeptember 20 – Dunaújváros, Kaptár Music Pub
Vendég: Borders of Byzantium, Heedless Elegance

Esemény: http://bit.ly/ttcm58-kaptar

Szeptember 21 – Eger, Uránia Rendezvényközpont
Vendég: Heedless Elegance, Zenemi!

Esemény: http://bit.ly/ttcm58-eger

Szeptember 28 – Győr, A Beton
Vendég: Heedless Elegance, Flout

Esemény: http://bit.ly/ttcm58-gyor