Az elmúlt két évben, egyaránt nagy sikerrel lezajlott Kill Monday Management által szervezett tehetségkutató, harmadszorra is elstartol idén az Analog Music Hallban.  Rengeteg nagyszerű nyereményért indul majd meg a versengés nyáron, amik minden tekintetben nagy segítséget jelentenek a feltörekvő zenekaroknak.  Az előzetes válogatás után harminc zenekar jut majd be az élő fordulókba, ahol hat előselejtező után, két elődöntőn és a döntőn át vezet majd az út a sikerig.Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a újgenerációs rock/metal szcénát népszerűsítsük, hiszen számos olyan tehetséges zenész és produkció van fű alatt, akik nagy meglepetéseket tudnak okozni. Ennek fényében 15 éves rendezvényszervezői, technikai, és tartalomgyártási tapasztalatunkkal csapatunk célja, hogy ezek a gyümölcsöző produkciók nagyszínpados körülmények között, professzionális hang-, fény- és vizuáltechnikával, a lehető legnagyobb színvonalon mutathassák meg magukat a közönségüknek, valamint egy nívós szakmai zsűrinek. – áll a szervezők közleményében.

 A helyszíni fordulókon pedig egy 4 fős szakmai zsűri fog 4 kategóriában pontozni (imidzs, vizuál – hangszeres tudás, kreativitás – szöveg, kontextus – összkép, piacképesség). A pontok összesítése után egy zenekar a zsűri, egy pedig a közönség által leadott helyszíni szavazatok alapján megy tovább az elődöntőbe, a közönség tagjainak pedig minimum két zenekarra kell szavaznia a fair play jegyében.

Nevezni a megmérettetésre IDE KATTINTVA tudtok, ahol rengeteg hasznos információt is találtok, többek között egy részletes leírást a nyereményekről.

Nevezési határidő: Április 10. éjfél

Az idei megmérettetésről, minden élő fordulóról tudósítunk majd nektek.

A 2021-es győzes a : Petricor
A 2022-es győztes az: Acid Empire volt.