Ahogyan arról már korábban hírt adtunk, február 22-én jelent meg a 4 új dalt és 10 koncertfelvételt tartalmazó Hunter’s Moon című DELAIN EP, a holland szimfonikus metal zenekar ősszel pedig útra indul Európában. A The Masters of Destiny Tour budapesti állomása november 24-én lesz a Barba Negra-ban. A Delain énekesnője, Charlotte Wessels a nyáron azt is említette, hogy jövő februárra már biztosan kint lesz a hatodik nagylemezük is. Bár az album pontos megjelenési időpontjáról továbbra sincs több infó, viszont itt az első előzetes dal, a klippel kísért Burning Bridges.




A körút, így a hazai buli különleges vendége az ARKONA lesz. Az orosz folk metal csapat bő egy év után tér vissza Budapestre.

A holland szimfo-metalosok már több, mint egy évtizede járják a világot egyedi hangzású, dallamos, fogós metal muzsikájukkal. Jelenleg 5 nagylemezt, 2 EP-t, és egy koncert DVD-t tudhatnak a hátuk mögött, melyeken a műfaj olyan nagyjai is vendégeskedtek, mint Sharon Den Adel (Within Temptation), Marco Hietala (Nightwish), Alissa White-Gluz (Arch Enemy), Burton C. Bell (Fear Factory).

Az elmúlt 14 évben turnéztak már a Nightwish, a Sabaton és a Within Temptation társaságában is, és részt vettek több nagy nevű fesztiválon, mint a Wacken, Graspop, Download, illetve a Fortarock, ezzel elfoglalva helyüket a műfaj legismertebb nevei között.




A remek fogadtatású Moonbathers lemez utódján jelenleg is dolgoznak, és valószínűleg még idén hallhatjuk a végeredményt. A két stúdiólemez közötti űrt a 2017-es A Decade Of Delain – Live At Paradiso DVD-vel töltötték ki, amely az első ilyen volt a zenekar történetében, illetve kiadták a 4 vadonatúj dalt tartalmazó Hunter’s Moon EP-t is, ezzel a stílusuk egyik legproduktívabb zenekarává válva. A 2017-es Danse Macabre turné rengeteg pozitív visszajelzése után úgy döntöttek, hogy a 4 számos EP-t egy DVD-vel, és a turnén felvett 10 dal élő verziójával – és így Marco Hietala (Nightwish) vendégszereplésével – is kibővítik.




A Hammer Concerts bemutatja:
DELAIN
ARKONA
2019.11.24.
BARBA NEGRA

JEGYÁRAK:
5499 – early bird, kizárólag a Rock1 online rendszerén, csak három napig! (március elseje éjfélig!)
8499 – elővételben november 23-án éjfélig
8999 – a koncert napján és a helyszínen

JEGYLINK