A nemzetközi turnézás még sajnos nem állt helyre, és ki tudja mikor lesz teljesen olyan inden mint a Covid előtt, de azért a Hammer Concerts és a Barba Negra összehozott nekünk egy igen erős három szereplős line upot a nyárra. Nem is kérdés, hogy ott a helyünk!

Mégis lesz idén nyáron nemzetközi metal fesztivál! Hetek óta dolgozik a BARBA NEGRA és H-Music Hungary stábja, hogy idén se maradjon Magyarország komoly nemzetközi metal buli nélkül!
Summer Hell néven új metal fesztivált indítunk útra, ami terveink szerint, nem 1 alkalomra szól, ha TI is bizalmat szavazatok nekünk és támogatjátok jelenlétetekkel a rendezvényt!
Egy este, 3 olyan bandát tudunk Nektek elhozni, akik külön-külön is csurig telerakták főzenekarként a klubot az elmúlt években. És hogy kikről van szó? Jön a Mille Petrozza vezette német thrash brigád, a KREATOR, a svájci folk / melodic death metal alapcsapat, az ELUVEITIE és Tatiana Shmailyuk énekesnővel az élén az ukrán JINJER.
3 király csapat: 1 thrash, 1 folk és 1 prog – core zenekar fog 3 egyenlő hosszú szettet játszani, a nagyszínpadon, teljes produkcióval!
 
A ROCK1, a H-Music és a BARBA NEGRA bemutatja:
SUMMER HELL fesztivál
KREATOR | ELUVEITIE | JINJER
 
Helyszín:
BARBA NEGRA
1117 Budapest, Neumann János u. 2.
 
❒ JEGYÁRAK / TICKETPRICES:
11999 Ft ▲ Elővételben – 2021.07.31-ig
12999 Ft ▲ Elővételben – 2021.08.16-ig
14999 Ft ▲ A koncert napján