A Delain 2014-ben megjelent, Human Contradiction című lemezével nem csak a szimfonikus metal régi rajongóit próbálta megfogni, hanem a műfajt még nem ismerőket: emlékezetes refrének, elbűvölő dallamok, szimfonikus monumentalitás és persze egy jó adag metal voltak az összetevők. A Charlotte Wessels vezette holland csapat Moonbathers címmel augusztus 26-án új lemezzel jelentkezik. A friss előzetes révén az egy hét múlva megjelenő lemez minden dalába belehallgathatsz:

Az idei balatonszemesi RockPart fesztiválon is fellépett Delain október 23-án újra fellép nálunk, mégpedig a Wisdom zenekar spéci buliján, a X. Keep Wiseman Alive-on a Barba Negrában.

Október 23-án már tizedik alkalommal kerül megrendezésre a Wisdom hagyományos budapesti minifesztiválja. A zenekar ezen a koncerten ünnepli a tizenötödik születésnapját, valamint mutatja be aktuális albumát, a Rise Of The Wise lemezt. További különlegesség, hogy a Words Of Wisdom album is jubilál. Megjelenésének tizedik évfordulóján a korabeli felállás is színpadra lép majd. Az idei rendezvényre ismét neves nemzetközi fellépő gárdával készül a zenekar. Fellép a holland Delain, a kanadai Kobra And The Lotus, valamint a svéd Evergrey is. Szerintünk ez az eddigi egyik legjobb, legerősebb felhozatal – mindez a jubileumi Keep Wiseman Alive tiszteletére! A Wisdom mellett a Delain és az Evergrey is alapos műsorral és új lemezzel érkezik majd!

A koncert Facebook oldala

Jegyek:
3999 Ft – 2016. 09. 30-ig
4999 Ft – 2016. 10. 01-től
5999 Ft – a koncert napján a helyszínen

Jegyvásárlás – katt ide!

Delain – Moonbathers
(Augusztus 26 – Napalm)

01. Hands Of Gold (feat Alissa White-Gluz)
02. The Glory And The Scum
03. Suckerpunch
04. The Hurricane
05. Chrysalis – The Last Breath
06. Fire With Fire
07. Pendulum
08. Danse Macabre
09. Scandal
10. Turn The Lights Out
11. The Monarch

Bónusz CD:
12. Suckerpunch (Live In The Netherlands)
13. Turn The Lights Out (Live In The Netherlands)
14. The Glory And The Scum (Live In The Netherlands)
15. Don’t Let Go (Live In The Netherlands)
16. The Glory And The Scum (Orchestra)
17. Hands Of Gold (Orchestra)