Life címmel idén tavasszal jelent meg az eredetileg 1991-ben megalakult dallamrocker Hardline hatodik albuma, a 2016-os Human Nature folytatása. A csapat az év végén Európában koncertezik majd és Budapestre is eljön, a koncert a Dürer Kertben lesz december 10-én.
Az eredeti felállásból ma már csak az Axel Rudi Pell csapatából is ismert Johnny Gioeli énekes tagja a 2011-ben új lendületet kapott Hardline-nak, a 2016-os lemeznél visszatért Josh Ramos gitáros helyét tavaly vette át Mario Percudani gitáros  és ugyancsak tavaly érkezett a bandába Marco Di Salvia dobos.

A koncert Facebook oldala

“December 10-én Budapesten játszik a 90-es években indult, és a Double Eclipse lemezzel ismertté amerikai hard rock zenekar, a Hardline. A csapatot eredetileg a Gioeli fivérek alapították, és soraikban megfordult Neal Schon (Journey, Santana) és Deen Castronovo (Journey, The Dead Daisies) is.

A 2000-es években újraindult Hardline-nak jelenleg az Axel Rudi Pell zenekarában és a Crush 40-ban is éneklő Johnny Gioeli tagja, és mellette játszik Alessandro Del Vecchio billentyűs, Mario Percudani gitáros, Anna Portalupi basszusgitáros és Marco Di Salvia dobos. Idén tavasszal adták ki hatodik lemezüket: a Life lemezbemutató turnéjával érkeznek majd hozzánk az év végén.”

A Livesounds bemutatja:
Life Tour 2019/2020

2019. december 10.,
Budapest, Dürer Kert

Hardline koncert + vendég

Belépő:
– normál elővételben 6900 Ft.