Get Up Tour néven február 11-én New Yorkban startolt Bryan Adams aktuális turnéja, az pedig külön öröm, hogy Kanada egyik leghíresebb muzsikusa visszatér Budapestre. A koncert október 9-én lesz a Budapest Sportaréna színpadán! Jegyek április 8-tól vásárolhatók itt. Bryan Adams az elmúlt három évtizedben beírta magát a zenei történelemkönyvekbe. Több mint 65 millió albumot adott el, turnézott mind a hat kontinensen és negyven országban vezette a slágerlistákat. Megkapta a legmagasabb kanadai állami kitüntetést, beiktatták a Zenei Hírességek Csarnokába, csillaga van a hollywood-i Hírességek Sétányán, valamint számtalan Oscar-, Golden Globe- és Grammy-díjat is nyert pályafutása során. A kanadai zenész mostanra hetedik alkalommal látogat el hozzánk: 1992, 2003, 2006 (dupla koncert Budapesten és Debrecenben), 2007-ben a Kapcsolat-koncert sztárjaként 200 ezer ember előtt, legutóbb pedig 2012-ben járt Budapesten (szintén az Arénában).

Bryan Adams 13. stúdióalbuma, a Get Up tavaly októberben jelent meg. A lemezt a hosszú dalszerzőtársával, Jim Vallance-szel és az ELO frontemberével, Jeff Lynne producerrel közösen készítette el, 9 új dal mellett 4 akusztikus felvételt is tartalmaz. A Brand New Day dalhoz készült videót maga Bryan Adams rendezte, és a Helena Bonham Carter szerepel benne a Hurts egyik tagjával, Theo Hutchcraft-tal közösen.

A koncert Facebook oldala

A budapesti koncertre jegyek április 8-tól kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül. Limitált számban kiemelt állójegyek is elérhetők a 3 különböző árú ülő- és a normál állójegy mellett. 

További info:
www.bryanadams.com
www.livenation.hu
www.ticketpro.hu