Nikki Sixx nem bírt magával és egy san Diego-i koncerten elragadta a hév, és alázta meg csúnyán rajongóját! Azoknak, akik nem ismerik Mötley Crüe-t elsősorban a dobos, Tommy Lee lehet ismerős Pamela Anderson afférjairól. Nikki Sixxet sem kell azonban félteni, a már az ötvenet taposó énekes is el tudja magát (jó rocker módjára) engedni. Nagyon is…

Extrém életvitel

Sixx már gyerekkorában összetűzésbe került a hatóságokkal, hol vandalizmusért, hol illegális drogárusításért, hol pedig bolti lopás miatt került elő a neve. Zenekarát, a Mötley Crüe-t 1981-ben alapította meg, a rockerélet pedig magával hozta a szex, drog és rock and roll életérzést is, amit igyekezett is mind gyakrabban kihasználni.Előfordult, hogy többször is újra kellett éleszteni, annyira kiütötte magát a különféle tudatmódosító szerekkel, ám még az ilyen élmények sem tudták nagyon eltántorítani a zülléstől.

Hogy a legutóbbi eset is egy belőtt állapotnak, vagy esetleg éppen a feszült józanságnak köszönhető, ki tudja. Mindenesetre Sixx néhány régi rajongóját biztosan elvesztette, már ha lehet hinni a blogbejegyzéseknek.

Íme a video: 

A videón látható incidens egy san Diego-i koncerten történt, a dührohamot pedig az váltotta ki, hogy egy az első sorokban álló hölgyrajongója egy vizespalackot hajított a színpadra, a basszusgitáros felé. Állítólag azt a palackot, amit korábban maga a zenész dobott a tömegbe.Mindenesetre ez nem igazán érdekelte Sixxet, aki nyomdafestéket nem tűrő szavakkal kezdte pocskondiázni a rajongót, és felszólította többek között arra is, hogy orális aktusban részesítse, hiszen úgysem más ő, mint egy szajha. Amikor pedig a hölgy sírásban tört ki, további gúnyolódás tárgyává vált a zenész részéről.

forras: Zene.hu