Megjelent és teljes egészében végighallgatható a budapesti Skyabove első nagylemeze a digitális platformokon és Youtube-on is!

A Skyabove zenekar a jelenlegi felállásában 2020 eleje óta működik, de a tagok barátsága ennél sokkal korábban kezdődött – több évnyi közös zenélés és alkotómunka után elérkezett az idő, hogy nagyobb közönség előtt is bemutatkozzanak. Kiss Dávid énekes érkezésével a korábbi, elektronikával vegyülő, dallamos rockzene újabb élt kapott, amellyel a zenekar megtalálta jelenlegi stílusát, mely talán a “new wave rock-hoz” áll a legközelebb. Zenéjükkel ugyanúgy törekednek a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására. Jelenleg a jól sikerült bemutatkozó koncertjük utáni időszakon dolgoznak, melyben többek között koncertek, próbatermi livestream, de még egy podcast adás is szerepel.

Az album Youtube linkje:

Az album hamarosan CD-n is megjelenik, a GrundRecords gondozásában, addig is keressétek a lemez dalait a digitális felületeken!

Az album digitális linkjei

Skyabove a Facebookon