Október 21-én és 22-én az Auraleak, a Your Last Steps és az ICENAP veszi be Székesfehérvárt és Dunaújvárost. Három, hasonló fiatalos lendülettel és bizonyítási vággyal megáldott, mégis teljesen különböző zenei stílusból érkező csapat fogja megmutatni a két városban, hogy a hazai rockzenében igenis van még lendület, és van jövő. 

Az debütáló albumán dolgozó Auraleak a modern metal dallamos, ugyanakkor masszív hangzását ízléses harmóniába tereli a poliritmikus riffek, a tiszta ének és a technikás hörgések mellett elektronikus hangeffektjeinek precíz egyensúlyával. A mind hangzásban mind látványban nagyon egységes, a modern trendek mentén kísérletezgető, előremutató zenekar, eddigi koncertjein is már bizonyította, hogy van helye és jövője a szakmában. A futurikus disztópiát megidéző dalaik nem csak digitálisan, de élőben is ugyanolyan audió- és vizuális-maximumot nyújtanak a rajongók számára.

Auraleak Fb: https://www.facebook.com/auraleak

Auraleak-Indigo

Az ICENAP egy 2019-ben alakult nu-metal formáció, akik az organikusabb, inkább a kilencvenes évek és a kétezres évek korai időszakára hajazó hangzásokat preferálják. Színpadi megjelenésük és lendületük pedig ugyanolyan letaglózó, mint az általuk preferált stílusra az mindig is jellemző volt. A covid időszak okozta leállások alatt már több kismelezt is megjelentetett a csapat, ráadásul a 2021-es Analog Music Hall és a Kill Monday Management által szervezett tehetségkutató döntőjéig meneteltek.  

ICENAP Fb: https://www.facebook.com/icenap.music

ICENAP: See You Never

 

A nagykanizsai Your Last Steps is első nagylemezén dolgozik, amely még idén napvilágot lát. A modern metál minden jellemzője megtalálható zenéjükben. A fogós riffek, scream és a tisztaének harmóniája, a háttérben kiteljesedő elektronika mellett, azonban beépülnek olyan elemek is amik igazán különlegessé teszik a produkciót. A készülő album dalaiban egyaránt megtalálhatóak a rockzene hőskorát idéző nagyívű, de egyáltalán nem öncélú gitárszólók, klasszikus vonós kíséretek, és a magasan szárnyaló kórus énekek. Élő előadásban pedig mindez egy igazi fesztivál hangulatú bulival párosul.

Your Last Steps Fb: https://www.facebook.com/YourLastSteps

Your Last Steps- Minden mi egykoron

 

Auraleak/ICENAP/Your Last Steps

Székesfehérvár 10.21. Nyolcas műhely

https://www.facebook.com/events/610904287269674

Dunaújváros 10.22. Kaptár Music Pub


https://www.facebook.com/events/1316121592254358