A szombati vihar Keszthelyt is megtépázta, így elmarad a Kowalsky meg a Vega  fellépése. Eredeti terv szerint most pénteken pótolták a bulit, de ez most egy picit tovább csúszik. Alább a zenekar és a szervezők közleményét olvashatjátok.

“A Viviera Beach és a Zenekar hivatalos közleménye:

Kedves Kowalsky meg a Vega Rajongók/Kedves Barátaink!

A 2019.07.27-re tervezett Kowasky meg a Vega koncert eseményünk a sajnálatos viharos időjárás és óriási eső miatt nem tudott megrendezésre kerülni, ami nem volt előre látható sem tervezhető a hirtelen érkezett vihar miatt. Számunkra a biztonságuk az első, ezt a viharos időjárás miatt sajnos nem tudtuk volna garantálni, így a zenekarral és a hatóságokkal való folyamatos egyeztetés melett, úgy döntöttünk, hogy a rendezvényt az előre közösen kijelölt esőnapon tarjuk meg, 2019.08.02-án pénteken. Az időjárás előrejelzést nézve, és az oldalon a résztvevők részvételi szándékát figyelembe véve, az óriási érdeklődés miatt a koncert a zenekarral közösen egyeztetett időpontban, 2019.08.11-én pórtoljuk. Az esőnap miatt a rendezvényre megváltatott jegyek újra érvényesítésre és aktiválásra kerültek, (a már felhasznált belépők is), így mindenki zökkenőmentesen tud vele érkezni és belépni a rendezvényre. A jegyek átruházhatóvá és bárki számára eladhatóvá váltak, aki érvényes QR kóddal rendelkezik, névtől függetlenül elajándékozhatja vagy eladhatja más résztvevő számára, ezt az eseményben is tudják mások számára jelezni. A jegyek visszaváltására a rendezvény esőnapon történő pótlása miatt nem lesz más lehetőségünk, kérjük szíves megértésüket. A sajnálatos időjárási viszonyokat sem mi sem a zenekar sem önök nem tudják befolyásolni.

Kérjük legyenek türelemmel, igyekszünk mindenkinek minél előbb válaszolni és mindenben segíteni.

A rendezvényre kiemelt létszámú munkatársunk végzi majd a beléptetést, több kapunk keresztül, a zökkenőmentes azonnali bejutás érdekében a kapunyitás 2019.08.11-én vasárnap 18:30-kor lesz, a koncert kezdése 20:30-kor!

Minden kérdésben állunk szíves rendelkezésükre!

Köszönjük a megértésüket és bízunk benne, hogy a kellemetlenségek ellenére is találkozunk augusztus 11-én!
Viviera Beach Staff”
Itt az FB ESEMÉNY:
https://www.facebook.com/events/634076063716147/?ti=cl