Újabb koncertdátummal bővült a tavaszi, Nem hagylak el 2009 turné! A BUDAPESTI KONCERT helyszíne és időpontja MÁJUS 13. szerda, DIESEL KLUB (volt e-klub).
Biztosan sokan meglepődnek az időpont és helyszín változáson ezért néhány szó erről: már most, hónapokkal a koncert előtt kiderült, hogy az A-38 befogadóképessége még egy ilyen, kizárólag a régi lemezek dalaira épülő és viszonylag kis helyeken történő klubturné kereteihez (és persze Budapest méretéhez) képest is kicsi.
Ezért arra gondoltunk, hogy továbbra is az eredeti elképzelésnek megfelelően de mégis egy nagyobb klubban toljuk el a klasszikus punk & roll témákat! Így nagyjából kétszer annyi rajongó lehet ott a turné zárókoncertjén, amit terveink szerint rögzítünk is egy később megjelenő DVD-hez! (Természetesen a Diesel bulira így is csak annyi jegy kerül majd forgalomba ahányan normálisan elférnek ott!)
ÉS ITT JÖN A CSAVAR!!!
A Diesel klubos koncerttől függetlenül, az eredetileg meghirdetett időpontban, május 20.-án mégis csak lesz koncert az A-38 fedélzetén, méghozzá egy speciális, a szokottól eltérő buli! Igaz, hogy erre a koncertre nem lehet jegyet venni sem elővételben sem a helyszínen, de hogy mégse az üres hajónak zenéljünk, :o) hamarosan egy újabb hírben illetve körlevélben megírjuk, hogyan, milyen módon lehetsz ott ezen a koncerten! A turné összes többi koncertjére (tehát a Diesel klub-beli bulira is) hamarosan megkezdődik a jegyértékesítés! Az elővételi helyszínekről és a turnéval kapcsolatos egyéb tudnivalókról is írunk hamarosan! És most, hogy megírtuk a híreket, megyünk vissza a próbahelyre/stúdióba mert közben készül az új album!!! :o)
Hamarosan jön a tavasz és mi sem ülünk ölbe tett kézzel!
Üdv; a Tankok

Forrás: Tankcsapda hírlevél