Fatal Error zenekar október elején jelentette meg Halandó című nagylemezét, amihez megérkezett második klipjük, ami nálunk volt látható először.

Néma a korábban megjelent Kulcs című dalra reflektál. Úgy is fogalmazhatnánk, mint egy életregény második fejezete, amiből még hiányzik a befejező rész.

Arra próbálja felhívni a figyelmünket, hogy ahhoz, hogy egy párkapcsolati trauma után újjászületsünk szükséges átélnünk azt a szenvedést, amit a szakítás okozott.

A Néma dal tegnap is tarolt, ezzel a dallal a Fatal Error lett A Dal 2020 szombat esti első elődöntőjének második helyezettje, ezzel a srácok bejutottak a március 7-i döntőbe (akárcsak Rácz Gergő és Orsovai Reni, valamint Takács Nikolas). Az első helyezett is kedvenc műfajunkat preferálja, ők a Tortuga. A második elődöntő február 29-én lesz. A két elődöntőből nyolc versenyző kerül a március 7-i döntőbe.

A korábbi évekhez képest fontos változás, hogy a fődíj ezúttal nem az eurovíziós részvétel, Magyarország legjobb dalát keresik – ezért most csak magyar nyelvű dalok versenyezhetnek. A nyertes 75 millió forintot fordíthat a zenei karrierjére, és fesztiválszereplési lehetőségeket is kap.